Teknik Support

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev

Här presenterar vi vårat senaste nyhetsbrev!


Domsjö Fabriker satsar vidare på skydd och säkerhet genom fler spettrobotar för löprännor

Publicerat: 9 september 2015

spettrobot-i-actionspettningsrobot-mats-mathias

Efter installation till sodapanna 9, 2013 har vi utvärderat driften av spettrobotarna. Vi alla har varit helt nöjda. Detta har resulterat i att vi har köpt spettrobotar även till vår andra sodapanna 8. Installationen skedde mitten av 2015. Till vänster i bild Mathias Dahlbäck Domsjö Fabriker och Mats Bertilsson Teknik Support.

  • Säkrare arbete för operatörer
  • En säker lösning utan onödiga risker för er sodapannas drift
  • Kraftig konstruktion som klarar svåra driftsförhållanden

Teknik Support har under en tid utvecklat och utprovat spettroboten. Detta har resulterat i en driftsäker konstruktion som även klarar svåra driftsförhållanden.

Vi erbjuder en säker metod av automatisk spettning av löprännor utan onödiga risker för er sodapannas drift. Detta då vår utrustning är lätt och snabb att flytta om något oförutsett skulle inträffa. Detta innebär att om ni behöver plats för att exempelvis utföra justeringar av sodasplittring går detta utmärkt. Vår utrustning möjliggör för er att utföra ert arbete utan problem.

”Teknik Support har visat oss en driftsäker utrustning för automatisk spettning av löprännor. 2013 har Teknik Support levererat spettrobotar för löprännor till sodapanna 9. Efter att all personal var nöjda med den leveransen har vi nu köpt spettrobotar även till sodapanna 8. Vi har kraftiga smältaavgångar där spettroboten översköljs med varm smälta. Spettrobotarna från leveransen 2013 har klarat kraftiga översköljningar av varm smälta. Under mer än två år har leveransen från 2013 varit i stort sett underhållsfri. Vår senaste leverans som driftsattes mitten av 2015 där har all personal vart nöjda med utrustningen.”

// Produktionsingenjör Mathias Dahlbäck kemikalieåtervinningen Domsjö Fabriker.